Începe

Aventura EBIKES

  Experimenteaza cele mai frumoase peisaje din Bucegi cu ajutorul energiei electrice.
  Iti punem la dispozitie biciclete electrice de ultima generatie:CUBE Hpc Pro 140 2022, o bicicleta versatila potrivita atat pentru incepatori dar si pentru rideri mai avansati.
  Este una dintre cele mai usoare biciclete electrice datorita cadrului de carbon Monocoque Advanced , motorul Bosch CX Generation 4 de 80NM te va ajuta chiar si pe cele mai dificile urcari in timp ce franele Magura MT Thirty cu 4 pistoane iti for fi cel mai de nadejde prieten pe coborarile abrupte ale Bucegilor.
  Te asteptam sa descoperi alaturi de noi magia de a explora Muntii Bucegi pe 2 roti.

   Nascut si crescut in Sinaia, Vladimir a fost atras de la o varsta frageda de natura si de sporturile pe 2 roti. La varsta de 5 ani a invatat sa mearga pe bicicleta si nu s-a mai dat jos de pe ea de atunci. La varsta de 12 ani a intrat in contact cu motocicletele de enduro si urmandu-si pasiunea a urcat pe podium de-a lungul anilor in numeroase competitii din cadrul Campionatelor Nationale de enduro.
   Daca sunteti in cautare de cineva care sa stie muntii Bucegi ca pe propriul buzunar si care sa iti inspire pasiunea pentru sportul pe 2 roti acesta este Vladimir.

Ore

  • Luni-Vineri 9:00 - 22:00
  • Sambata 9:00 - 22:00
  • Duminica 9:00 - 22:00

Vrei sa ai parte de adrenalină pe patru roti? Bucegi Experience iți pune la dispoziție trasee cu nivele diferite de dificultate. Peisajele, distracția și relaxarea sunt garantate.

Contact

Busteni, Sinaia, Azuga

(0734) 307 750

(0729) 834 546